דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז בסמטי עם ירקות
כמה שיותר ירקות - יותר טוב (:
  • 1 מחממים במחבת רחבה וגדולה את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, הפלפלים והפטריות, ומטגנים כ- 10 דקות במכסה סגור.
  • 2 מוסיפים את האפונה והתירס ומערבבים. מוסיפים את האורז (שהושרה במים לחצי שעה) ומערבבים שוב, מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים במכסה סגור על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות. מכבים את האש, משאירים במכסה סגור ועליו מגבת לעוד 5 דקות. מאווררים את האורז עם מזלגות עץ ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 8.9% 10.4% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב