דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות במילוי שקדים
עוגיות שקדים למימונה
  • 1 לבצק - במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם אבקת סוכר עד לקרם חלק, מוסיפים את החלמונים ומעבדים שוב עד לקרם חלק.
  • 2 מוסיפים את הקמח ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 יוצרים מהבצק נקניק, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  • 4 למילוי שקדים: מערבבים את השקדים הטחונים עם החומרים היבשים (אבקת הסוכר, סוכר הוניל ואבקת האפייה).
  • 5 בקערה נפרדת מקציפים את הביצים הקצפה עדינה כשתי דקות (רק עד קבלת מעט נפח), מבליעים בפנים את תערובת השקדים ושומרים במקרר עד להתייצבות.
  • 6 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר המנג`טים, בעובי של כ- 3 מ"מ.
  • 7 מרפדים את המנג`טים בעיגולי הבצק עד לחצי מהגובה.
  • 8 מחממים תנור ל- 170 מעלות צלזיוס.
  • 9 מוציאים את מילוי השקדים מהמקרר ועם הידיים מכינים כדורים קטנים ומניחים בתוך הבצק.
  • 10 מניחים שקד במרכז כל עוגייה.
  • 11 אופים כ- 25 דקות עד להזהבה.
  • 12 זהירות - ממכר חיוך
טיפ למתכון
אפשר לפזר מעט אבקת סוכר מעל.

ציוד נדרש: מנג`טים מסיליקון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 32.8% 11% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב