מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם טעים וגם בריא
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים בו את הבצל עד לריכוך.
- 2 מוסיפים את השום לעוד דקה של טיגון.
- 3 מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
- 4 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומנמיכים את האש. מכסים את המחבת ומחכים כ- 5 דקות.
- 5 מכבים את האש ומחכים עוד כ- 3 דקות.
- 6 מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 7 אופציית הגשה: לבשל אורז בסמטי או כל דגן אחר, ומעל להניח ערימה מהירקות המוקפצים.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתאים גם לצליאקים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.3% |
13.5% |
14.5% |
55.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב