דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם עגבניות מיובשות, זיתים וצנוברים
פסטה טעימה ברוטב עגבניות עשיר
  • 1 מרתיחים מים בקומקום וממלאים סיר. מוסיפים את המלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 בזמן בישול הפסטה, מחממים במחבת רחבה את שמן הזית.
  • 3 מוסיפים את הבצל, השום, העגבניות המיובשות, העגבניות הטריות והזיתים.
  • 4 מטגנים עד להתרככות קלה, מפנים מקום באמצע המחבת ומוסיפים את הצנוברים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה.
  • 5 כשהצנוברים משחימים מעט מערבבים את כל המרכיבים שבמחבת.
  • 6 מסננים את מי הפסטה, מוסיפים לסיר את התערובת מהמחבת, מערבבים ומגישים מיד.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 17.2% 14.7% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב