דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (15-20 קציצות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות חומוס טבעוניות
  • 1 לטחון את גרגירי החומוס במעבד מזון, להוסיף את קמח תפוחי האדמה, שמן הזית והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את מצרכי תחליף הביצה ולהוסיף לתערובת החומוס.
  • 3 לערבב היטב את התערובת עם הידיים, ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן זרעי הענבים בטיגון עמוק.
  • 4 לקצוץ את הבצל ולפרוס את השום לפרוסות דקות.
  • 5 לטגן את הבצל במעט שמן עד להזהבה קלה, להוסיף את פרוסות השום, העגבניות המרוסקות והתבלינים, ולערבב.
  • 6 לכסות את הסיר עד לרתיחה.
  • 7 לאחר הרתיחה, להוסיף את הקציצות המטוגנות לרוטב, להנמיך את האש ולבשל במשך כ- 5-10 דקות נוספות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 49.9% 7.9% 35.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.15 (1.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב