דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט סלק ותפוחים עם טוויסט מתקתק
סלט קייצי, מרענן וטעים, צילום: קונספטיק
  • 1 להניח את הסלק החתוך למקלות דקים בקערת הגשה.
  • 2 להוסיף לקערה על הסלק את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים (מלבד הגבינה) ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף את גבינת הרוקפור המגורדת ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום גבינת רוקפור ניתן להשתמש בטבעות גבינת עיזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה.

הערך התזונתי לא כולל את העלים הצעירים או הרוקט. המתכון באדיבות קפה ביגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 39.4% 12.4% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב