דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספירלי אורז עם כרישה, פטריות, פלפלים וקישואים
מנה בריאה וטעימה לאוהבי הירקות!
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ורחבה.
  • 2 מוסיפים את הירקות למחבת, מטגנים כ- 10 דקות ומערבבים במהלך הטיגון.
  • 3 מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 4 מוסיפים את אטריות האורז והתבלינים למחבת עם הירקות, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור במשך כ- 5 דקות.
  • 5 מערבבים קלות, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 11.5% 8.4% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב