מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 449 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
- עגבנייה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (344 גרם)
- עגבנייה מיובשת - 5 גדלים ממוצעים - סה"כ (25 גרם)
- אבוקדו - 1/2 יחידה בינונית ללא קליפה - סה"כ (87 גרם)
- בצל ירוק - כף-קצוץ (5 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה מרעננת ומיוחדת
- 1 פורסים את הקישואים לרצועות צרות דמויות ספגטי.
- 2 טוחנים יחד את כל מרכיבי רוטב העגבניות.
- 3 מעבירים את ספגטי הקישואים לצלחת הגשה נאה, יוצקים את הרוטב מעל ומקשטים בבצל ירוק.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.6% |
15.5% |
14.2% |
51.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב