מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר בין תפוחי אדמה לפטריות
- 1 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום ותפוחי האדמה ולערבב.
- 2 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
- 3 להוסיף את התבלינים והפטריות, ולבשל במשך כ- 30 דקות על להבה נמוכה או עד שהמים מתאדים.
- 4 לקשט את המנה המוכנה בפטרוזיליה קצוצה ולהגיש חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.8% |
21.1% |
7.8% |
63.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב