דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פריכות במילוי אגוזים ובוטנים
עוגיות מושלמות לשבת
  • 1 בקערה מערבבים את החמאה הרכה עם הסוכר והשמן.
  • 2 מוסיפים את הקורנפלור והקמח, ומערבבים עד למרקם פירורי/יבש.
  • 3 מוסיפים את יתר מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים.
  • 4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה.
  • 5 מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי ומכניסים גם למקרר למשך כשעה.
  • 6 מוציאים את הבצק והמילוי מהמקרר, פותחים את הבצק ביד, ממלאים בנדיבות, סוגרים, מעצבים מעט את הצורה ומניחים על גבי תבנית אפייה.
  • 7 אופים בתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות (כפתור על מצב אפייה רגיל) למשך כ- 12 דקות או עד להזהבה.
  • 8 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים (פיסטוק, לוז, פקאן וכדומה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 35.7% 10.3% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב