דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטת אורז חום עם ירקות, עשבי תיבול ותבלינים
תוספת טעימה במיוחד
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.
  • 2 מוסיפים את הגזר והפטריות.
  • 3 מוסיפים את המלח, הפלפל, עשבי התיבול והתבלינים.
  • 4 מוסיפים את הקישוא ומכסים את המחבת וממשיכים לבשל על אש נמוכה.
  • 5 במקביל מבשלים את הפסטה: מומלץ לבשל עד לדרגת אל-דנטה (נגיס ולא רך מדי).
  • 6 מוסיפים כ- 2-3 כפות ממי הבישול אל המחבת עם הירקות.
  • 7 מסננים את הפסטה ומעבירים גם למחבת, מערבבים את כל המרכיבים יחד ומבשלים במשך כ- 5 דקות נוספות עם מכסה ומכבים.
  • 8 מערבבים ומגישים חם.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות נוספים לפי הטעם האישי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 13% 8.4% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב