גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מתכונים לצמחוניים | » | פסטת אורז חום עם ירקות, עשבי תיבול ותבלינים |
3 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 423 | 144 |
| חלבונים (גרם) | 8.26 | 2.81 |
| פחמימות (גרם) | 70 | 24 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 5.26 | 1.79 |
| שומנים (גרם) | 12.71 | 4.32 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.53 | 0.52 |
| נתרן (מ"ג) | 48.3 | 16.41 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 7.11 | 2.42 |
| מים (גרם) | 189.36 | 64.33 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 343.72 | 116.78 |
| ויטמין B (מ"ג) | 6.35 | 2.16 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.13 | 0.04 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.28 | 0.09 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 3.96 | 1.35 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 1.73 | 0.59 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.21 | 0.07 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 39.05 | 13.27 |
| ויטמין C (מ"ג) | 12.13 | 4.12 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.37 | 0.12 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.58 | 0.2 |
| ויטמין K (מק"ג) | 17.8 | 6.05 |
| סידן (מ"ג) | 58.32 | 19.81 |
| ברזל (מ"ג) | 2.54 | 0.86 |
| מגנזיום (מ"ג) | 41.14 | 13.98 |
| זרחן (מ"ג) | 116.34 | 39.53 |
| אבץ (מ"ג) | 1.13 | 0.38 |
| אשלגן (מ"ג) | 574.97 | 195.35 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.31 | 0.1 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.08 | 0.03 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.22 | 0.08 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם