דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ פסטת עדשים עם ירקות
מנת המוקפץ שכולם אוהבים בגרסא הצמחונית
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את הירקות והקשיו.
  • 2 מקפיצים כ- 10 דקות ומתבלים ברוטב הסויה והתבלינים.
  • 3 במקביל, מבשלים את פסטת העדשים במים מומלחים קלות כרבע שעה עד שהן רכות (נגיסות), מסננים ומעבירים למחבת עם הירקות המתובלים.
  • 4 מערבבים את כל המרכיבים ומבשלים (עם מכסה) במשך כ- 5 דקות נוספות על אש נמוכה.
  • 5 מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14% 29.8% 13.5% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב