דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת סברינה ביתית
עוגה טעימה שכולם אוהבים!
  • 1 להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים לקצף קשה.
  • 2 לערבב את החלמונים עם השמן והרום, ולהוסיף לסירוגין לקצף החלבונים מעט מהחלמונים ומעט מפירורי הלחם.
  • 3 להעביר אל תבנית עגולה מס` 26 או לתבנית מרובעת, ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 4 בינתיים לבשל את הסוכר והמים (ניתן להוסיף כף רום).
  • 5 כשהעוגה מוכנה להרטיב אותה בסירופ הסוכר ולהניח לקירור.
  • 6 לחתוך את העוגה לריבועים, להניח על מנז`טים ולקשט בקצפת ודובדבנים מסוכרים (ניתן לאפות גם בתבניות אישיות).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26 או תבנית מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 30.8% 7.1% 60.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב