דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כרובית שלמה בתנור במיונז, צ`ילי מתוק ופירורי לחם
כרובית שלמה בתנור טעימה להפליא
  • 1 מניחים את הכרובית בסיר מים עם כפית מלח, מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומניחים מעט בצד לקירור ולהגרת הנוזלים.
  • 2 מערבבים את המיונז עם הצ`ילי המתוק (בשלב זה ניתן גם לשלב 2 שיני שום כתושות) ומורחים על הכרובית באמצעות מברשת מכל הכיוונים. מפזרים את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס.
  • 3 מצפים את הכרובית בפירורי הלחם המוזהבים מכל הכיוונים.
  • 4 מזלפים מעט שמן זית ומוסיפים מעל את הפרמזן (ניתן לפזר עוד מלח גס ופלפל שחור מלמעלה).
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות + כ- 5 דקות נוספות בחום של 220 מעלות (זהירות לא לשרוף את הכרובית - לי היא מעט נשרפה למרות שזה גם היה טעים).
  • 6 מוציאים מהתנור, חותכים לשני חצאים ומתענגים!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 23.1% 13.1% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב