דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 454 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם תפוחי אדמה בתנור
  • 1 לשים בקערה את המים ולהוסיף את השמן, רסק העגבניות, המלח ורוטב הצ`ילי ולערבב.
  • 2 לכתוש את שיני השום ולהוסיף לקערה.
  • 3 לחתוך את תפוחי האדמה לריבועים או לשמיניות ולהכניס לקערה יחד עם הכרעיים.
  • 4 לערבב היטב כך שכל הכרעיים ותפוחי האדמה יספגו את הרוטב.
  • 5 לשים בתבנית ולכסות בנייר כסף.
  • 6 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כשלושת רבעי שעה, להוריד את נייר הכסף ולהשחים עוד כעשר דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 11.5% 46.7% 39.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב