מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הדגים
- אמנון - 6 פילה - סה"כ (840 גרם)
- הרוטב
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
- כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- עגבניות - 4 יחידות גדולות - סה"כ (920 גרם)
- שום - 4 שיניים
- מים - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
- הקישוט
- פטרוזיליה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת דג טעימה וקלה להכנה
- 1 מערבבים בסיר שטוח את השמן עם התבלינים.
- 2 מוסיפים את קוביות העגבניות והשום, מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות (מוסיפים תבלינים לפי הטעם האישי ובמידת הצורך).
- 3 מוזגים לרוטב העגבניות מים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.
- 4 מסדרים את הדגים מסביב ומבשלים כ- 20 דקות או עד שהדג מתבשל.
- 5 מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
21.5% |
62.6% |
13.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב