דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הדגים
  • אמנון - 6 פילה - סה"כ (840 גרם)
  • הרוטב
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה או חריפה
  • כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • עגבנייה - 4 יחידות גדולות - סה"כ (920 גרם)
    חתוכות לקוביות קטנות
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות דק
  • מים - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
  • הקישוט
  • פטרוזיליה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב עגבניות טריות
מנת דג טעימה וקלה להכנה
  • 1 מערבבים בסיר שטוח את השמן עם התבלינים.
  • 2 מוסיפים את קוביות העגבניות והשום, מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות (מוסיפים תבלינים לפי הטעם האישי ובמידת הצורך).
  • 3 מוזגים לרוטב העגבניות מים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.
  • 4 מסדרים את הדגים מסביב ומבשלים כ- 20 דקות או עד שהדג מתבשל.
  • 5 מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 21.5% 62.6% 13.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב