מרק טעים לימי חורף קרים
1. בסיר לשים גזר חתוך לרצועות (להשאיר כף בצד), כוס כרוב ירוק חתוך לרצועות דקות, כוס נבטי חמניה (להשאיר כף בצד), כוס פרחי כרובית קטנים וחופן פטרוזיליה קצוצה (להשאיר כף בצד) - לטגן במשך 10 דקות ולערבב.
2. להוסיף לטיגון את עשבי התיבול - רוזמרין, טימין (תימין) ומרווה ואת אבקת המרק, להמשיך בטיגון קצרצר, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
3. לאחר 3 דקות רתיחה יש להוסיף כפית גרידת לימון, רצועות דקיקות של צ`ילי לפי הטעם וכפית שטוחה של כורכום.
4. להמשיך בבישול עוד 4 דקות.
5. להגשה - לצקת לצלחת ומעל לפזר מהפטרוזיליה, הנבטים והגזר שנותרו (כפות שהשארנו בצד).
6. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.