מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל אורז טעים ומיוחד
- 1 מרתיחים כ- 2 ליטר מים בסיר, שוטפים היטב את האורז האדום וכשהמים רותחים שמים את האורז. מכסים את הסיר ומבשלים כ- 30 דקות.
- 2 בינתיים קוצצים את פטריות השמפיניון, מנקים את עלי התרד וחותכים את עגבניות השרי לרבעים.
- 3 קולים את הצנוברים מס` דקות על מחבת יבשה ומעבירים לכלי קטן.
- 4 מחממים שמן קוקוס במחבת ומקפיצים את הפטריות. כשהן מתחילות להצטמק ולקבל צבע, מוסיפים את עלי התרד ואת עגבניות השרי.
- 5 בודקים אם האורז מוכן, מסננים ושוטפים.
- 6 מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- 7 מוסיפים לאורז את הצנוברים ואת הפטריות, התרד ועגבניות השרי ומערבבים.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.5% |
25.6% |
14.8% |
51.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב