מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פיצה מקורית במיוחד לט"ו בשבט
- 1 ללוש את מצרכי הבצק למרקם עדין, לאחד לכדור ולעטוף בניילון נצמד.
- 2 להעביר את הבצק לקירור במקרר למשך שעה.
- 3 לרדד את הבצק לעיגול גדול, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות.
- 4 להוציא מהתנור, למרוח ריבה, לפזר את הפירות יבשים החתוכים לקוביות (סה"כ כמות: כוס אחת) והשקדים הפרוסים בכל צורה שנראית נעימה לעין, ולהכניס לתנור שוב ל- 20 דקות או עד שהבצק משחים.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל פרי יבש שאוהבים.
זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
27.1% |
7.1% |
64.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב