דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מעדן כריכים לאירוח ולפינוק
כריכים צבעוניים לאירוח
  • 1 להכנת ממרח הטחינה (3 כפות גדושות) - 2 כפות טחינה, כף יוגורט, 2 כפיות מיץ לימון, קורט מלח ורבע כפית פלפל שחור.
  • 2 להכנת ממרח פסטו (במידה ומעוניינים להכין לבד - 3 כפות גדושות) - בזיליקום, שמן זית, שום, פרמז`ן, קורט מלח ורבע כפית פלפל שחור - קצוצים יחדיו.
  • 3 להכנת ממרח הפלפלים (3 כפות גדושות) - 2 גמבות קלויות קלופות, קורט מלח, רבע כפית פלפל שחור וטיפת סוכר חום. יש לרסק במג`ימיקס, לבשל עם חלב סויה לצמצום ולצנן.
  • 4 על משטח עבודה - להניח פרוסה, למרוח עליה 1/3 טחינה (ניתן להשתמש גם בטחינה אתיופית), מעליה פרוסה ועליה 1/3 ממרח פלפלים, מעליה פרוסה ועליה 1/3 ממרח פסטו ומעליה פרוסה ועליה 1/3 גבינה.
  • 5 לסיים בעוד פרוסה - ככה 3 מגדלים של 5 קומות בצבעים.
  • 6 על המשטח בסכין ארוכה וחדה, לחצות באלכסון ושוב באלכסון 4 משולשים גבוהי קומה ויפי מראה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם סלט קטן ובירה למבוגרים, קסם של ארוחה לסרבני אכילה קטנים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בזכות ממרח הטחינה והבזיליקום המתכון מכיל סידן.

ציוד נדרש: מג`ימיקס.

שיטת ההכנה כוללת קלייה (פלפלים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 12.7% 18.5% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב