דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרוב - יחידה קטנה (1186 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • גזר - יחידה קטנה ללא קליפה (54 גרם)
    מגורד
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • תפוח עץ עם קליפה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (370 גרם)
    אדומים וחתוכים למקלונים
  • מיונז - 2 כף - סה"כ (30 גרם)
  • אגוזי מלך - 1/2 כוס - סה"כ (45 גרם)
    שבורים גס
  • פטרוזיליה - כף-קצוץ (5 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב ותפוחי עץ
סלט טעים, טרי וקל להכנה
  • 1 לפזר את המלח על הכרוב והגזר ולערבב היטב.
  • 2 להוסיף את התפוחים ויתר המצרכים, ולתבל לפי הטעם.
  • 3 להעביר את כל המרכיבים לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.3% 20.5% 9.6% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב