דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילי חצילים במילוי גבינות
שילוב מצוין של טעמים
  • 1 לפזר את המלח על פרוסות החציל (עדיפות לחציל גדול), לחכות כ- 20 דקות ולנגב בנייר מגבת.
  • 2 לטגן את החצילים עם מעט שמן במחבת פסים, להניח בצד ולקרר.
  • 3 לערבב את כל הגבינות עם הבצל הירוק, הפלפל שחור וגרידת הלימון, ולהוסיף את התבלינים לפי הטעם.
  • 4 על כל פרוסת חציל על משטח עבודה להניח כף מתערובת הגבינה על הקצה הצר, ולגלגל עד הסוף. כך למלא את כל פרוסות החציל, להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק ואגוזים קצוצים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 35.5% 35.6% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב