דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב מצוין של טעמים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לפזר את המלח על פרוסות החציל (עדיפות לחציל גדול), לחכות כ- 20 דקות ולנגב בנייר מגבת.
  • 2 לטגן את החצילים עם מעט שמן במחבת פסים, להניח בצד ולקרר.
  • 3 לערבב את כל הגבינות עם הבצל הירוק, הפלפל שחור וגרידת הלימון, ולהוסיף את התבלינים לפי הטעם.
  • 4 על כל פרוסת חציל על משטח עבודה להניח כף מתערובת הגבינה על הקצה הצר, ולגלגל עד הסוף. כך למלא את כל פרוסות החציל, להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק ואגוזים קצוצים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)157139
חלבונים (גרם)10.27 9.09
פחמימות (גרם)76
מתוכן סוכרים (גרם)1.77 1.57
שומנים (גרם)10.23 9.06
מתוכם שומן רווי (גרם)3.61 3.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.08
כולסטרול (מ"ג)14.63 12.94
נתרן (מ"ג)413.16365.63
סיבים תזונתיים (גרם)1.58 1.39
מים (גרם)54.1447.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)10.229.04
ויטמין B (מ"ג)0.530.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.350.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.8315.78
ויטמין C (מ"ג)4.564.03
ויטמין E (מ"ג)0.270.24
ויטמין K (מק"ג)40.1135.5
סידן (מ"ג)224.01198.24
ברזל (מ"ג)0.40.36
מגנזיום (מ"ג)13.111.59
זרחן (מ"ג)13.2811.75
אבץ (מ"ג)0.130.11
אשלגן (מ"ג)103.9291.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 35.5% 35.6% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.