דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אטריות ללא גלוטן עם גבינה
  • 1 מבשלים את הפסטה (אטריות דקות למרק ללא גלוטן) לפי ההוראות שעל השקית - ניתן להשתמש עם אטריות שעועית או אורז, והן דורשות כ- 3 דקות בישול.
  • 2 מסננים מהמים ומוסיפים לפסטה את הגבינות והסוכר. בוחשים היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים סוכר.
  • 3 מוסיפים מהתערובת לקעריות הגשה ומניחים קינמון על השולחן שכל סועד יוסיף לפי טעמו.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין גם גירסה מלוחה - ללא סוכר ומוסיפים גבינת קוטג` (כ- 2-3 כפות) ומעט מלח ופלפל לפי הטעם. לאוהבים ניתן להוסיף גבינה מלוחה וצהובה מגורדות. לאכול חם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 5.2% 22.8% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב