דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים בלקני
  • 1 חותכים את החציל, העגבניה, הפלפל האדום, הבצל והשום (פרוסות שום מ- 8 שיניים) לקוביות קטנות של בערך 1 ס"מ, מעבירים למחבת גדולה עם השמן ומבשלים על אש קטנה בין שעה שעה וחצי.
  • 2 לקראת הסוף, 10 דקות לפני סיום הבישול, קוצצים את צרור הפטרוזיליה ומעבירים למחבת.
  • 3 מקררים מעט ומכינים את הרוטב מכף סוכר, 2 כפות חומץ בלסמי וכפית מלח מערבבים עם הירקות המבושלים ומעבירים לקופסת אחסון (עדיף מזכוכית) למקרר.
  • 4 אוכלים את הסלט רק כשהוא קר.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 53.7% 5.3% 32.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.42 (1.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב