דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק שעועית פיקנטי עם נקניקיות קנאקרס
מרק מושלם לחורף, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה למשך לילה, לשטוף היטב, להביא לרתיחה בסיר, לסנן ולשטוף.
  • 2 בטרם ההכנה להפשיר את הנקניקיות.
  • 3 בסיר לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה ולהוסיף לטיגון את הנקניקיות, תפוח האדמה, הסלרי, הפלפל החריף והשום לכ- 3-4 דקות. להוסיף מים עד כ- 3/4 מגובה הסיר.
  • 4 להוסיף לסיר את השעועית הלבנה המבושלת, כל מצרכי העגבניות וכל התבלינים, ולערבב היטב.
  • 5 לבשל במשך כ- 50-60 דקות עד להתרככות השעועית הלבנה (ניתן בשלב הזה להוסיף את הנקניקיות לקראת סוף הבישול, מעט מטוגנות, במקום להוסיף אותן בהתחלה אם לא רוצים אותן מבושלות מדי). מתקבל מרק שעועית פיקנטי טעים במיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 14% 21.9% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב