דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (20-25 עוגיות אלפחורס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס ביתיות
העוגיות הכי הכי
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 175 מעלות.
  • 2 מקציפים את קוביות החמאה ואבקת הסוכר ביחד כחצי דקה, מוסיפים את החלמונים והחלב, ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, ומערבבים מעט. לשים ביד עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
  • 3 מרדדים דק את הבצק, קורצים עוגיות עגולות, אופים בתנור החם למשך כ- 9-10 דקות (העוגיות צריכות להישאר לבנות) ומקררים.
  • 4 מורחים על עוגייה אחת כפית ריבת חלב, מכסים בעוגייה נוספת ולוחצים כך שהמלית יוצאת מעט החוצה מהצדדים. לאחר מכן, מגלגלים את העוגייה בקוקוס ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 29% 6.3% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב