דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (20-25 עוגיות אלפחורס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס ביתיות
העוגיות הכי הכי
  • 1 מקציפים את קוביות החמאה ואבקת הסוכר ביחד כחצי דקה.
  • 2 מוסיפים את החלמונים והחלב, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, ומערבבים מעט.
  • 4 לשים ביד עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
  • 5 מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  • 6 מרדדים דק את הבצק, קורצים עוגיות עגולות, אופים 9-10 דקות (העוגיות צריכות להישאר לבנות) ומקררים.
  • 7 מורחים על עוגיה אחת כפית ריבת חלב, מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים כך שהמלית יוצאת מעט החוצה מהצדדים.
  • 8 מגלגלים בקוקוס ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 29% 6.3% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב