דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הדגים
  • אמנון - 4 פילה - סה"כ (560 גרם)
  • רוטב התפוזים
  • מים - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • שום - כפית
    כתוש
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • תפוז - יחידה בינונית (209 גרם)
    חתוך לרבעי פרוסות
  • לימון עם קליפה - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (65 גרם)
    פרוס לפרוסות דקות
  • זיתים ללא גלעין - 1/2 כוס - סה"כ (80 גרם)
  • מיץ תפוזים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    סחוט טרי
  • גרעיני פלפל צבעוניים - כף אחת
  • הקישוט
  • בצל ירוק - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (50 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב תפוזים
מנת דג טעימה לארוחת הערב או הצהריים
  • 1 במחבת שטוחה לצקת את המים והשמן, להוסיף שאר מצרכי רוטב התפוזים ולבשל כ- 5 דקות.
  • 2 לסדר את הדגים בתוך הרוטב ולבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שהרוטב מתאדה.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל הירוק הקצוץ.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרעיני הפלפל הצבעוניים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 21.9% 55.9% 18.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב