מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט נהדר לארוחת הערב
- 1 לבשל את תפוחי האדמה במי מלח ולקרר.
- 2 לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהניח בקערה.
- 3 להוסיף את האבוקדו, הפלפלים, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
- 4 לבחוש את מצרכי הרוטב, לצקת על הסלט ולערבב בעדינות.
- 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.5% |
32.3% |
7% |
49.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב