דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט נהדר לארוחת הערב

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה במי מלח ולקרר.
  • 2 לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף את האבוקדו, הפלפלים, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
  • 4 לבחוש את מצרכי הרוטב, לצקת על הסלט ולערבב בעדינות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201102
חלבונים (גרם)2.83 1.44
פחמימות (גרם)2010
מתוכן סוכרים (גרם)3.13 1.59
שומנים (גרם)13.11 6.67
מתוכם שומן רווי (גרם)2.01 1.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.02
כולסטרול (מ"ג)2.22 1.13
נתרן (מ"ג)381.37193.92
סיבים תזונתיים (גרם)4.67 2.38
מים (גרם)155.3178.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)70.7335.96
ויטמין B (מ"ג)3.531.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.950.99
ויטמין B5 (מ"ג)0.870.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.420.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)62.3431.7
ויטמין C (מ"ג)112.5257.21
ויטמין E (מ"ג)1.280.65
ויטמין K (מק"ג)64.1832.63
סידן (מ"ג)30.5415.53
ברזל (מ"ג)0.970.49
מגנזיום (מ"ג)32.3916.47
זרחן (מ"ג)62.1831.62
אבץ (מ"ג)0.560.28
אשלגן (מ"ג)532270.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.60.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.320.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.540.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.861.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.641.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.5% 32.3% 7% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.