דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז עם נתחי עוף
  • 1 עושים משרה מהשמן, התבלינים וכפית המלח.
  • 2 מעסים את שוקי העוף ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
  • 3 מקררים מעט ומפרקים את העוף לנתחים קטנים.
  • 4 יוצקים את הרוטב שנשאר לסיר עם האורז + 4 כוסות מים + נתחי העוף + 2 כפיות מלח.
  • 5 מגבירים את עוצמת האש ומחכים שיבעבע.
  • 6 מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
  • 7 מניחים מגבת בין הסיר למכסה ומחכים בין רבע שעה ל- 20 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 18.4% 28.1% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב