דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (בכול רולדה 10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת קדאיף עם אגוזים
בקלאווה מאטריות קדאיף
  • 1 מרתיחים את כל מצרכי סירופ הסוכר ומשאירים על להבה נמוכה.
  • 2 מניחים את שערות הקדאיף בקערה, מפוררים אותן, מוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים עד ששערות הקדאיף תספוגנה את החמאה.
  • 3 מערבבים את האגוזים, הסוכר והתבלינים, מוסיפים את מיץ הענבים בהדרגה.
  • 4 לוקחים את שערות הקדאיף, משטחים על נייר אפייה בשכבה אחידה, מפזרים את מילוי האגוזים, מגלגלים, מהדקים בזהירות ומעצבים לרולדה בתוך תבנית אפייה (יוצאות 2 רולדות קטנות או אחת גדולה).
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
  • 6 חותכים בעדינות בסכין חדה מנות לפי הגודל הרצוי (רצוי מנות קטנות).
  • 7 טובלים בסירופ הסוכר ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 27% 6.8% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב