דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הרצוי)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שטרודל תפוחים עם אגוזים ודבש
שטרודל פשוט טעים - שווה לנסות!
  • 1 לערבב היטב את התפוחים, מיץ הלימון, הסוכר, סוכר הוניל, הקינמון ואגוזי המלך הגרוסים.
  • 2 לפרוס את בצק העלים על השיש ולהניח את תערובת התפוחים באופן שווה. לזלף מעל את הדבש ולגלגל לרולדה.
  • 3 לחתוך למנות בעובי הרצוי ולהניח על נייר אפייה בתבנית. לשמן מעט את השטרודל מעל ולפזר גם את הסוכר לפי הטעם.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד להזהבה מלאה (תלוי בסוג התנור). חשוב "לייבש" את השטרודל כדי שיהיה קראנצ`י - הכוונה היא להשאיר בתנור מספיק זמן.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 20.7% 7.2% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב