מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעים, מזין ובריא
- 1 משרים את האפונה היבשה למשך לילה בקערת מים ומסננים.
- 2 מניחים את הגזר והאפונה בסיר, מכסים במים רותחים ומבשלים כחצי שעה (לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במכסה חצי סגור).
- 3 טועמים ואם האפונה כבר רכה מעט מוסיפים את העדשים האדומות, קוביות תפוח האדמה, הקוואקר ועשבי התיבול.
- 4 מוסיפים עוד מים רותחים למרקם "מרקי" ומבשלים עוד כחצי שעה.
- 5 מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים. אפשר להוסיף עוד מים רותחים עד למרקם הרצוי. מגישים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20% |
1.7% |
20.4% |
57.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב