מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- האפרסקים
- אפרסק - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (865 גרם)
- חמאה - כף (15 גרם)
- סוכר וניל - 2 אריזות נייר - סה"כ (20 גרם)
- המילוי
- אגוזי מלך טחונים - כוס (125 גרם)
- הל - 1/4 כפית שטוחה
- קינמון - 1/4 כפית שטוחה
- דבש - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
- חמוציות - 2 כפות - סה"כ (28 גרם)
- זילוף הדבש מעל
- דבש - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח פרי טעים וקל להכנה
- 1 להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את סוכר הוניל ולבחוש דקה או שתיים.
- 2 לסדר את חצאי האפרסקים (קודם עם החיתוך כלפי מעלה), לקרמל כמה דקות, להפוך ולהמשיך לקרמל עד שמשחים.
- 3 להניח את האפרסקים על תבנית פיירקס.
- 4 לערבב את מצרכי המילוי ולמלא את האפרסקים.
- 5 להכניס לאפייה בתנור ל- 5 דקות בחום של 180 מעלות. לזלף מעט דבש מעל לאחר האפייה או לפני ההגשה. אפשר להגיש חם או קר.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית פיירקס
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.3% |
26.4% |
7.4% |
59.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב