דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לבבות עוף עם תפוחי אדמה
מעדן לחובבי לבבות העוף
  • 1 לפזר מעט מלח על הלבבות, לטגן אותן בשמן תוך כדי ערבוב ולהניח בצד.
  • 2 באותו השמן לטגן את תפוחי האדמה, להוסיף את התבלינים והחרדל, לערבב, להוסיף את המים בהדרגה ולבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  • 3 להוסיף את הלבבות, להמשיך לבשל עוד כ- 10 דקות עד שכל המים נספגים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול לשלב גם בצל כמובן.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 20.8% 38.6% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב