מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן לחובבי הבטטה
- 1 לערבב את השמן עם המלח והפלפל השחור, להוסיף את קוביות הבטטה, לערבב היטב, להניח על תבנית המרופדת בנייר אפייה, לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה ולקרר.
- 2 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב, להוסיף את קוביות הבטטה האפויות ולערבב בעדינות.
- 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
13.3% |
4.9% |
74.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב