דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי הבטטה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את השמן עם המלח והפלפל השחור, להוסיף את קוביות הבטטה, לערבב היטב, להניח על תבנית המרופדת בנייר אפייה, לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה ולקרר.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב, להוסיף את קוביות הבטטה האפויות ולערבב בעדינות.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)159124
חלבונים (גרם)1.81 1.41
פחמימות (גרם)2822
מתוכן סוכרים (גרם)12.04 9.39
שומנים (גרם)4.96 3.87
מתוכם שומן רווי (גרם)0.52 0.41
כולסטרול (מ"ג)1.08 0.84
נתרן (מ"ג)334.67261.12
סיבים תזונתיים (גרם)2.72 2.13
מים (גרם)87.0367.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)828.13646.14
ויטמין B (מ"ג)1.541.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.47
ויטמין B5 (מ"ג)0.620.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.987.01
ויטמין C (מ"ג)15.9912.48
ויטמין E (מ"ג)0.990.78
ויטמין K (מק"ג)29.6823.16
סידן (מ"ג)33.4826.12
ברזל (מ"ג)0.930.72
מגנזיום (מ"ג)20.2215.77
זרחן (מ"ג)36.5828.54
אבץ (מ"ג)0.260.2
אשלגן (מ"ג)258.77201.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 13.3% 4.9% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.