דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הגזרים, לשטוף אותם ולאחר מכן לקצוץ דק. אני ממליצה לעשות זאת באמצעות חותך ירקות או לחילופין להשתמש בפומפייה ליצירת "מקלות".
  • 2 לקצוץ את העירית ולשבור מעט את הפקאן הסיני. ניתן גם לחתוך את החמוציות לחתיכות קטנות יותר.
  • 3 לערבב הכל יחד בקערה גדולה.
  • 4 לערבב היטב בקערה קטנה את כל מצרכי הרוטב ולאחר מכן למזוג מעל הסלט. מומלץ למזוג את הרוטב כמה דקות לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: פומפייה, סלייסר.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)291147
חלבונים (גרם)2.94 1.48
פחמימות (גרם)3417
מתוכן סוכרים (גרם)13.31 6.72
שומנים (גרם)16.46 8.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.06 1.04
נתרן (מ"ג)562.5283.8
סיבים תזונתיים (גרם)4.89 2.47
מים (גרם)128.7864.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,173591.94
ויטמין B (מ"ג)2.291.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.420.72
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.8316.06
ויטמין C (מ"ג)11.785.95
ויטמין E (מ"ג)0.930.47
ויטמין K (מק"ג)29.1314.7
סידן (מ"ג)68.2234.42
ברזל (מ"ג)0.60.3
מגנזיום (מ"ג)20.0510.11
זרחן (מ"ג)55.1927.85
אבץ (מ"ג)0.390.2
אשלגן (מ"ג)478.41241.38
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 28.1% 5% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מתאים מאוד כחלק מהמנות הראשונות
מה דעתך?