דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סהרוני שקדים מתוקים
העוגיה הכי טעימה עם הקפה - באחריות!
  • 1 לערבל במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הביצה, תמצית הוניל ואבקת הסוכר. לערבב את הקמח עם הקורנפלור, להוסיף למיקסר ולהמשיך לערבל.
  • 2 להוסיף את השקדים הטחונים ולהמשיך לערבל הכל יחד עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
  • 3 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך כרבע שעה.
  • 4 לחלק את הבצק לכמה חלקים, לגלגל כל חלק לצורה של נחש ארוך בעובי הרצוי ולחתוך חתיכות קטנות ושוות.
  • 5 לעצב כל חתיכת בצק לצורת סהרון (לרדד עם היד לפני) ולהניח בתבנית המרופדת בנייר אפייה. בינתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 6 לאפות בתנור למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בסוג התנור, לעקוב אחר האפייה כמובן). יש להיזהר מאפיית יתר כיוון שהעוגיות תישרפנה.
  • 7 לפדר את העוגיות באבקת סוכר. מתקבלים סהרוני שקדים טעימים ביותר!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 35.3% 10.1% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב