דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות ביתיות מקמח כוסמין
לחמניות עגולות ובריאות לביה"ס
  • 1 לערבב את הקמח והשמרים, להוסיף את המלח, השמן והביצה, להמשיך לערבב, להוסיף את המים בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק בידיים משומנות במשך כ- 5 דקות - הבצק יוצא דביק (לשמן מדי פעם בכמה טיפות שמן), לכסות במגבת ולהתפיח כשעה או עד שהבצק מכפיל את עצמו.
  • 2 להכין מהבצק 12-14 כדורים, לעצב יפה לחמניות עגולות, לסדר על נייר אפייה בתוך תבנית ושוב להתפיח כחצי שעה.
  • 3 לבחוש את הסילאן והמים, להבריש את הלחמניות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שהלחמניות משחימות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 22.6% 13.2% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב