דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק פלפלים צהובים
מרק פלפלים מיוחד
  • 1 להכניס את כל המצרכים לסיר ולבשל כחצי שעה או עד שמתרכך.
  • 2 לקרר, לסנן את הירקות (לא לשפוך את הנוזלים), להעביר לבלנדר לטחינה של דקה או שתיים.
  • 3 להוסיף נוזלים עד למרקם הרצוי. אפשר להגיש חם או קר בתוספת כף
  • שמנת חמוצה לכל מנה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 16.6% 8.6% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב