דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
צ`אדי כשר לפסח - לביבות מקמח תירס עם גבינה
צ`אדי גיאורגי - גם בפסח!
  • 1 לערבב את כל מצרכי הלביבות ביחד עם היד עד שמתקבל בצק שנוח לעבוד איתו בידיים רטובות (לא דביק).
  • 2 לחתוך את הגבינה לאצבעות.
  • 3 בידיים רטובות לקחת חלק מהבצק, לשטח על כף היד, להניח באמצע אצבע גבינה ולכסות עם הבצק כך שלא ייראו כלל את הגבינה (להדק היטב שהגבינה לא תבצבץ כי זה קופץ בשמן. בנוסף, שכבת הבצק צריכה לא להיות עבה מדי).
  • 4 לחמם מחבת ולטגן כל לביבה בשמן משני הצדדים (כ- 2 דקות מכל צד, לא על החום הכי גבוה כדי שיהיה מוכן מבפנים).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 9.5% 15.6% 72%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב