מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה טבעונית טעימה במיוחד (ולא רק לטבעוניים)
- הכנת פרוסות הדלעת:
- 1 פורסים את הדלעת לפרוסות בגודל צלי ובעובי 2-3 ס"מ.
- 2 צולים את פרוסות הדלעת בשמן זית עם עלי זעתר (אפשר פשוט להניח את ענף הזעתר בתוך שמן הטיגון).
- הכנת הרוטב:
- 1 מטגנים את הבצל.
- 2 מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
- 3 מוסיפים את הפלפל השחור, הפלפל האנגלי ועלי הדפנה, ומערבבים.
- 4 מוסיפים קצת מים, קצת יין אדום ומספר ערמונים.
- 5 מבשלים את הרוטב במשך 10-15 דקות עם מכסה סגור (אם צריך, מוסיפים מים). מוסיפים את המלח ולאחר מכן את צלי הדלעת. מכסים את הסיר עם מכסה ונותנים לרוטב להתבשל קצת, עד לריכוך הדלעת.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את ענף הזעתר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.2% |
26.7% |
8.9% |
54.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב