דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מייפל עם אגוזי מלך
  • 1 לטרוף ביצים במטרפה (אפשר גם במזלג).
  • 2 להוסיף שמנת מתוקה - לערבב.
  • 3 להוסיף סוכר - לערבב.
  • 4 להוסיף קמח - לערבב לבלילה חלקה.
  • 5 להתיז ספריי שמן בתבנית, למזוג סירופ מייפל בכמות נדיבה (כחצי כוס) בתחתית ולפזר מעל את האגוזים וליצוק את הבלילה.
  • 6 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות 55 דקות או עד שקיסם ננעץ במרכזה ויוצא טיפה לח.
  • 7 לתת לעוגה להתקרר (לפחות שעתיים) ולהפוך אותה על כלי הגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזלף מעל העוגה עוד סירופ מייפל למי שאוהב מתיקות רבה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 15.7% 8.8% 74%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב