דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

336 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פתות מלאווח תימני קל להכנה
פתות מלאווח ב- 5 דקות עבודה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מטגנים את המלאווח במחבת טפלון ללא שמן (אפשר גם עם מעט שמן או חמאה), הופכים לצד השני וממשיכים לטגן מעט להזהבה.
  • 2 מוציאים את המלאווח לצלחת וחותכים לחתיכות בעזרת סכין (כדי לא לשרוט את המחבת), מחזירים את חתיכות המלאווח למחבת, מוסיפים את הביצים הטרופות, הגבינה הצהובה והזעתר (ניתן לתבל גם במלח (תלוי בסוג הזעתר) ופלפל שחור לפי הטעם).
  • 3 מערבבים את חתיכות המלאווח ומטגנים עד שמוכן (ניתן להוסיף עוד זעתר לפי הטעם). מתקבל פתות תימני קל וטעים לארוחת הערב שלכם!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת טפלון ותרווד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 41.9% 24.4% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב