מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 684 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות קיפודיות, מישהו? (:, צילום: שרון אונגר
- 1 לערבב במשך כ- 10 דקות את כל מצרכי הקציצות עד לקבלת מסה אחידה.
- 2 מטגנים את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, המים והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
- 3 מכדררים את הקציצות לכדורים, מניחים ברוטב ומבשלים כ- 40 דקות עד שהקציצות מוכנות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את השאטה הגרוסה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
9.8% |
29.2% |
55.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב