דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פרגיות, אפונה ופטריות
תבשיל שהוא הצגה אחת גדולה
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות הקצוצות והאפונה, ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות, המלח, תערובת גריל העוף, הפפריקה והפלפל השחור, ומערבבים היטב. מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את קוביות הפרגיות והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים היטב, מנמיכים לאש בינונית וממשיכים לבשל למשך כ- 15 דקות (ולא יותר כדי שהפרגית תישאר עסיסית ולא תתייבש). מתקבל תבשיל פרגיות פשוט טעים שכולם אוהבים!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן לשלב גם אבקת מרק עוף לפי הטעם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 24.6% 45.1% 24%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב