דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה מבצק טונה ללא גלוטן
פיצת טונה קלה להכנה
  • 1 לערבב בקערה את מרכיבי בצק הטונה, לשטח כמו בצק פיצה, להניח על תבנית האפייה של התנור (מרופדת בנייר אפייה) ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 2 בינתיים לערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 לטגן על מחבת עם מעט שמן זית את התוספות כדי שתתרככנה מעט.
  • 4 להוציא את בסיס בצק הטונה מהתנור (לא לכבות את התנור), למרוח מעל את רוטב העגבניות, להניח את פרוסות הגבינה הצהובה ואת התוספות לפי הטעם.
  • 5 להחזיר לתנור החם למשך כ- 20 דקות נוספות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור). מתקבלת פיצה מבצק טונה אתם חייבים לנסות - קלה, טעימה, מיוחדת וללא גלוטן!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אופציות לתוספות בצבעים: עגבניה או פלפל אדום (צבע אדום), גזר או פלפל כתום (צבע כתום), תירס או פלפל צהוב (צבע צהוב), קישוא, ברוקולי, זיתים ירוקים או פלפל ירוק (צבע ירוק), בצל סגול (צבע סגול).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 25.3% 42.7% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב